Voor tieners


Waarom:
Tieners weten niet altijd goed waar ze bij horen. Het zijn geen kinderen meer en ze zitten in volle ontwikkeling naar het volwassen worden. Precies op deze weg wil ik hen begeleiden om te groeien in zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Het is een periode waarin ze vaak keuzes moeten maken. Pas als je jouw eigen kwaliteiten leert kennen, kan je gemakkelijker en bewuster kiezen wat voor jouw het beste is. We staan stil bij wat we zelf willen zonder het contact met anderen te verliezen. Er gaat veel aandacht naar het oefenen van sociale vaardigheden. Deze vaardigheden zijn de basis om de rest van ons leven fijne contacten op te bouwen. Minstens even belangrijk is het stellen van grenzen, dé voorwaarde om voor onszelf en onze veiligheid te zorgen.

Hoe gaan we te werk:
We oefenen met maximum 10 jongeren, zowel jongens als meisjes. In een veilige en ontspannen sfeer leren we hoe we sterk kunnen staan. De kernwoorden hierbij zijn gronden (sterk staan), centreren (buikademhaling) en focussen. Vanuit deze basishouding ben je in staat om op een rustige manier keuzes te maken. Bij alle oefeningen ondervinden we het belang van onze buikademhaling. Rust in de buik brengt rust in het hoofd. We werken vaak per 2, maar groepsoefeningen zijn zeker even waardevol. Het belangrijkste is dat de ganse groep zich goed voelt en plezier beleeft!


Oktober training: inschrijvingen zijn open

Wanneer: Trainingen gaan door op 03/10/2019, 10/10/2019, 17/10/2019 en 24/10/2019, telkens op donderdagavond van 18u30 tot 20u.

Waar: CC De Brouckere, Aartrijkestraat 6, 8820 Torhout

Prijs: €85.

Inschrijven: Via mail info@artann.be , of neem contact op voor verdere vrijblijvende informatie op 0468/18 94 73.

April-Mei training: inschrijvingen zijn gesloten

Maart training: inschrijvingen zijn gesloten

Februari training: inschrijvingen zijn gesloten

Januari training: inschrijvingen zijn gesloten


© 2019 - Artann

Top