Voor kinderen


Waarom:
Kinderen zijn van nature erg actief, ze willen bewegen en spelen. Het is voor hen een hele opgave om hun energie op een goede manier te doseren, ze vinden het lastig om stil te zitten. Weerbaarheidstraining wil via deze fysieke communicatie inspelen op de ontwikkeling van de verbale communicatie. Kinderen leren niet door stil te zitten, maar net door te bewegen! Het is belangrijk voor kinderen dat ze erbij horen. Hierbij vergeten ze weleens wat ze zelf willen of wat voor hen goed aanvoelt.

Hoe gaan we te werk:
We werken in een kleine groepen, minimum 4 kinderen, maximum 10. Op een speelse manier trainen we fysieke oefeningen, waarbij de focus ligt op gronden en ademhaling. We ondervinden hoe we stevig staan. Dit doen we met eenvoudige partneroefeningen en balansoefeningen. We leren ons lichaam voelen en naar ons lichaam luisteren. We leren zeggen wat we kunnen en wat we willen.

Via kringgesprekken gaan we onze ervaringen verwoorden. We groeien in zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfrespect! Dit alles via een veilige, laagdrempelige aanpak waar iedereen zich goed bij voelt.


Oktober training: inschrijvingen zijn open

Wanneer: Trainingen gaan door op 03/10/2019, 10/10/2019, 17/10/2019 en 24/10/2019, telkens op donderdagavond van 17u tot 18u15.

Waar: CC De Brouckere, Aartrijkestraat 6, 8820 Torhout

Leeftijd: Voor kinderen van het 2de t.e.m. het 5de leerjaar.

Prijs: €75.

Inschrijven: Via mail info@artann.be , of neem contact op voor verdere vrijblijvende informatie op 0468/18 94 73.


April-Mei training: inschrijvingen zijn gesloten

April training: inschrijvingen zijn gesloten

Maart-April training: inschrijvingen zijn gesloten

Januari-februari training: inschrijvingen zijn gesloten


© 2019 - Artann

Top